Iubesc Romania!





Iubesc Romania si ma mandresc cu faptul ca sunt roman! Iubesc Romania si cred in ea si intr-un viitor mai bun! Cred pentru ca lucrurile deja incep sa se schimbe, cred pentru ca oamenii devin mai buni, cu mai mult bun simt, cred pentru ca devenim europeni nu numai in acte ci in actiuni, cred pentru ca incep sa apara din ce in ce mai multe locuri faine unde sa-ti poti petrece timpul, cred pentru ca avem atat de multe parcuri in care sa ne putem petrece timpul, cred pentru ca avem atatea librarii frumaose in care poti citi o carte si chiar savura un ceai aromat, cred in Romania pentru ca sta in puterea noastra sa o facem tara pe care o visam si pe care ne-o dorim! 

La multi ani Romania! La multi ani voua, tuturor celor care credeti in tara asta si care o iubiti, respectati si laudati! La multi ani tara frumoasa cu oameni frumosi! 

Va invit cu drag sa vizitati blogul Mihaelei, o romanca stabilita in SUA, dar care nu a uitat nici o clipa de Romania si care a mobilizat foarte multi bloggeri romani, pregatind impreuna o expozitie virtuala cu preparate autentic romanesti, care mai de care mai gustoase si mai frumoase! 

Va imbratisez cu drag! 


Print Friendly and PDF

9 Responses so far.

  1. Felicitari pentru aceasta postare. Sunt de acord cu tine ca Romania merita iubita asa cum este ea. Este tara in care ne-am nascut, pe pamantul ei am facut primii pasi, am rupt prima floare si ne-am indragostit prima oara. Limba romana este una din cele mai melodioase, mai calde si mai complexe limbi de pe pamant. Poetii si scriitorii nostri i-au adus omagiu pe buna dreptate. Iar meleagurile pe care am copilarit sunt pentru noi ca si prima iubire. Ma simt vinovata ca nu am incropit o mica sarbatoare pe blogul meu. La Multi Ani, Romania! Sa fii tot mai frumoasa si mai iubita!

  2. Cristina says:

    La multi ani Romania!

  3. La multi ani Romania si felicitari tie pentru postare! Pup!

  4. Unknown says:

    Super arata!! ziua asta merita un preparat asa deosebit! Pup

  5. Anonim says:

    Emily , superba postare !!! M-ai emotionat !!
    Iubesc Romania mai mult decat orice !!! <3<3

  6. Alex says:

    Superb...pozele spun totul!

  7. Arata super bine! Pupici !!

  8. Emily says:

    va multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase si ma bucur enorm ca va place!
    mii de imbratisari!

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)