violets cupcakes - cupcakes cu violete

Ador parfumul violetelor, mirosul lor imi aduce aminte de copilarie, de duminicile petrecute cu bunica si de povestile cu zane si feti frumosi! Parfumul lor delicat si aroma inconfundabila sunt pentru mine mirosul fericirii si iubirii! Voua va plac violetele? 



Tocmai pentru ca le ador atat de mult am facut acest cupcakes cu violete! Cupcakes care au iesit atat de delicate si parfumate cum nu va puteti imagina! Le ador :) 

Se ia o reteta de cupcake si se adauga extract pur de violeta si cateva flori de violete, (eu am avut flori confiate) iar in frostingul preferat (frisca, unt, bezea) adaugati, la fel cateva picaturi de extract de violete si un pic de colorant pentru un efect si mai spectaculos ;)

Hai ca a fost cea mai usoara si mai scurta reteta, nu? :)) Practic, acesta este un post dedicat aromei si a minunatiilor care se pot obtine cu ajutorul acestor flori delicate si parfumate! Singurul dezavantaj e ca se gasesc foarte greu produsele ce au la baza violetele (extract, esenta, dulceata, flori confiate) tocmai de aceea cand gasesc nu stau pe ganduri :)) 

Voua ce flori va plac mai mult? Le folositi ca si arome in bucatarie? 
Va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti o saptamana plina de zambete si parfum delicat de flori 

Categories: ,
Print Friendly and PDF

21 Responses so far.

  1. o saptamana buna sa ai! :*
    arata super prajiturelele!vroiam sa te intreb ceva,caci tu esti specialista in domeniu, daca coc aluatul de cupcakes in niste hartii din alea de la Ikea ca de mini-tarta mai pot sa le numesc cupcakes? :D :))
    eu ador ranunculus <3 ...mi se par cele mai minunate flori de pe pamant!arome speciale nu prea folosesc in bucatarie :D recunosc! :)

  2. Unknown says:

    Sunt tare dragute!! Mie imi plac trandafirii, si uite ca pana acum nu i-am folosit in prajituri. Imi plac tare mult asocierile tale, dau o nota speciala rezultatului final! Pupici

  3. Timea says:

    Vai cat sunt de frumusele! Te pup

  4. Sunt atata de frumoase!Parca sunt flori adevarate.
    Pupici!

  5. Anonim says:

    La fel ca si Rose Cupcakes-urile si acestea sunt asemenea florilor, minunate!!!
    O saptamana frumoasa, pupici!

  6. Cristina says:

    Draga mea, imi pastrezi si mie una??? Sunt adorabile!!!

  7. Gabriela says:

    Sunt de mancat, sau de mirosit?:)Foarte dragute!

  8. Emily says:

    Alina, scumpa mea, parerea mea e ca un cupcake trebuie musai sa incapa intr-o ceasca, drept pentru care eu le-as denumi mini cakes <3 dar e alegerea ta cum vrei sa le spui ;) Si eu ador ranunculus <3 Sunt superbe! Te pup!

    Paula, multumesc frumos! Ar trebui sa-ti faci curaj si sa le incerci ;) Te imbratisez cu drag!

    Timea, DiaMar, Angela si Sabrina ;) Multumesc mult fetelor! Ma bucur tare, tare mult ca va place si voua! Imi pare rau ca nu pot transmite si aroma ... au foat minunate!

    Cristina, sigur ca da :) Intotdeauna! Te imbratisez cu drag!
    va pup fetelor

  9. Emily says:

    Gabriela, si una si alta :) Intai le mirosim si-apoi le savuram ;)
    te pup

  10. Haplea says:

    Ce bunatate de cupcakes!!!

  11. Gusulita says:

    Sunt foarte frumoase!

  12. Nu pot sa ma abtin sa-ti spun ca cupcakeurile, iti sunt din ce in ce mai superbe! Toate decoratiunile iti ies absolut remarcabil! Am planuri ceva cu tine pe viitor! <3

  13. Emily asa o sa le zic ca sa nu ma simt prost cand pui tu una din chestiile alea cu diferentele intre muffins/briose/cupcakes :))...
    Te pup!

  14. coco says:

    chiar nu am auzit de asa ceva , dar de unde violete confiate ?
    singura floare pe care am mancat-o a fost floarea de dovleac http://krmenslife.blogspot.ro/2011/07/festivalul-sarmalelor-de-la-praid.html
    :)

  15. Imi plac la maxim cum arata!! Superbe!!! Pupici!

  16. Monica says:

    Arata asa de bine incat nici nu prea te incumeti sa le mananci sunt excelente si pentru decor nu doar pentru a fi mancate.

  17. Emily says:

    multumesc frumos! Au fost mai mult decat delicioase ;)

    Coco, violete confiate se gasesc la delicateriile mai cochete (eu am gasit in Barcelona) Si mie imi plac florile de dovlecei!

    va imbratisez cu drag si va multumesc!
    Seara frumoasa!

  18. Ce cadou frumos ne-ai facut cu minunatiile astea! Parca ar fi niste floricele adevarate! Daca tot ne-ai intrebat, mie imi place foarte mult aroma iasomiei si a musetelului. Sunt arome blande care te relaxeaza. Am experimentat in vara asta. Sunt extraordinare. Violete n-am folosit, dar cred ca mi-ar place mai mult decat trandafirii. Pupici!

  19. Anonim says:

    Si mie imi plac violetele si pot spune ca mereu imi aduc aminte de ele cu gandul la bunici si la vacantele petrecute acolo !!!

  20. Cătău says:

    imm iamiiii....arata super

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)