cherry cupcakes - si cirese si flori
Va spun sincer ca sunt cele mai delicate, dar si cele mai bune cupcakes de pana acum! Da, e cumva aceeasi reteta de baza, dar sunt atat de difrerite ... mmm ... bune rau de tot!
Hai sa nu va mai tin in suspans :)
La reteta de baza am adaugat sirop de cirese amare si putin extract de migdale! Mi se pare ca fac un cuplu bestial! In plus, in compozitie am plasat strategic cateva ciresele frumusele! le prefer pe cele in sirop maraschino pentru aroma aparte, dar merg, desigur, orice alte cirese in compot!
Frosting usor, light, adica nimic altceva decat frisca pufoasa acompaniata de cateva flori delicate si o super mega delicioasa cireasa! Bun, nu-i asa? Dar si frumoooos! Au facut ravagii la noi!
love & cupcakes, cherry cupcakes ;)
o minunatie, nici nu le-as manca, in vitrina cu ele! :)
Awww, cat de minunate sunt! Parca le simt deja aroma ... mmmm :)
Oh, va multumesc fete dragi! Ma bucur tare mult ca va plac! Mii de imbratisari!
Ce frumuseti! <3
mii de multumiri draga Timea :*
Frumoase mai sunt !!!! :) De unde cumperi ciresele alea atat de faine?!
Arata nemaipomenit! Care este frisca ta pufoasa?! Am tot incercat variantele vegetale si smantana pentru frisca, dar nici una n-a fost
wau... Multumesc anticipat pentru dezvaluire! ;)
Simona, draga mea, sunt cirese maraschino! Se gasesc si in marile magazine, dar cred ca si online!
te pup
Daniela, secretul la frisca e sa o bati cat trebuie, sa fie racita in prealabil, vasul sa fie din inox sau sticla si acesta tot rece si sa nu o bati mai mult decta trebuie ;) Am incercat mai multe marci si la toate (dupa ce am invatat secretele de mai sus) a iesit pufoasa! Conteaza si calitatea desigur, de aceea ezit sa cumpar produse mai ieftine!
te imbratisez cu drag si sper sa-ti fie de folos sfaturile de mai sus!
:* multumesc, Emily!