tort cu banane, nuga si ciocolata / banana bread cake

cel mai bun tort de toamna - iarna ;) Bun si acum, vara, direct de la frigider cu un frappe langa! Suna bine, nu? este intr-adevar un tort delicios cu o combinatie ucigatoare de diete ;) insa masura face diferenta!

Am spus-o tot timpul si o voi repeta mereu:

Masura face diferenta! O feliuta de tort, din cand in cand nu ne omoara! E bine sa fim cumpatati, insa asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la micile bucurii culinare! Sa bem minim 2l de apa pe zi, sa facem sport de cel putin 3 ori pe saptamana, sa mancam atent si vom fi si frumosi si sanatosi!


pentru blat avem reteta aceasta iar pentru crema mergem la sigur cu ganache de ciocolata amaruie + cateva felii de banana! La sfarsit plantam din belsug nuga pe margini si lasam la rece pana in momentul servirii! nuga s-a topit putin din cauza cremei de ciocolata (care era usor calduta)



Print Friendly and PDF

6 Responses so far.

  1. Anonim says:

    Foarte bine arata si cred ca si delicios, tare as vrea sa il prepar, daca ati vrea sa puneti reteta ca sa nu dau gres macar la blat, mai ales dimensiunea inelului , ce fel de nuga ati folosit ca arata bine bine, deci un deliciu, multumesc anticipat . Ioana .

  2. Emily says:

    draga Ioana, ma bucur tare mult ca-ti place! e foarte bun, intr-adevar!
    Mai sus (in articol), ai un link catre reteta pentru blat! iti ies cam 2 blaturi de aprox 20cm diametru!

    te pup si te astept cu drag, de fiecare data!

  3. Anonim says:

    Multumesc mult ! Ioana.

  4. Emily says:

    eu iti multumesc :*
    te astept cu drag, de fiecare data!

  5. Anonim says:

    Va rog unde gasesc reteta pentru crema de ciocolata,cred ca este delicioasa.Multumesc anticipat.

  6. Emily says:

    ai aici reteta http://www.emilyscupcakes.ro/2014/07/how-to-ganache-de-ciocolata.html

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)