green tea party



Tea party de primavara in nuante calde de verde, asa cum s-a stabilit la editia trecuta! 
Verde ca iarba proaspata, ca frunzele copacilor, ca primvara delicata! Haideti cu totii la un ceai cu flori de iasomie si cupcakes delicate de primavara "carrot cupcakes" (cupcakes cu morcovi)!

Avem parte de o petrecere extrem de calda si frumoasa, intre prieteni, cu oameni frumosi si delicati! Multumesc fetelor pentru o asa petrecere cu ceai! E o placere imensa sa va am alaturi la mini petrecerile mele! 

Pe langa ceaiul de iasomie adus de mine mai avem, desigur si multe alte bunatati si dulci rasfaturi pe care va invit sa le descoperiti! Sunt retete care musai trebuie salvate si incercate! Iata-le:

cranberry cookies adusi de Ioana care ne asteapta pe blogul ei "Pasiune si culoare" cu un ceai la iarba verde - 100% rasfat! 
- muffins cu visine - delicati si aromati pregatiti de Timea, o fata minunata ce ne asteapta cu mii de retete pe blogul ei "Ce a mai gatit TImea"
- biscuiti cu fistic si goji pregatiti cu drag de Kadia care are un blog ce trebuie neaparat citit! 
- cupcakes cu ciocolata - cupcakes colorate in mod 100% natural de catre scumpa mea prietena Rita! 
- biscuiti cu matcha si jeleuri pregatiti cu drag si emotie de Magda! Magda e o fata deosebita si are un blog fantastic! 


si blogul vedeta al acestei editii este ... ... sa sune trompetele, sa cante fanfara ... ta ta da dada dadaaa ...

Tara mea inventataun loc special, un locsor unde visele prin viata, un loc creat de Diana, o fata deosebita! Este locul unde gasesti intotdeauna cele mai bune ceaiuri, cele mai bune carti si rasfaturi dulci sau sarate pe gustul fiecaruia! 


Diana ne-a pregatit niste super mega biscuiti cu ciocolata si bombonele! Arata fantastic, nu-i asa?



Multumesc fetelor pentru frumoasa petrecere! Voi sunteti sufletul acestei petreceri si vreau sa profit de fiecare ocazie pentru momentele de rasfat pe care le petrecem impreuna! 

As vrea sa va rog sa ma lasati sa aleg eu tema urmatoarei editii deoarece as vrea neaparat sa avem culoarea rosie in prim plan! Weekendul acesta sarbatorim Invierea Domnului si pentru ca rosul este o culoare speciala, declar tema urmatoarei editii: ROSU - rosu ca ouale de Paste, rosu ca dragostea ce o purtam celor dragi, rosu ca emotia din obrajii copiilor, rosu culoarea vietii! 

Acestea fiind spuse adresez aici si  acum o invitatie tuturor iubitorilor de ceai, dichis si rasfat sa ni se alature la urmatoarea petrecere cu ceai! Mii de imbratisari tuturor! 

Categories: , ,
Print Friendly and PDF

7 Responses so far.

  1. Anonim says:

    O alta editie minunata !!Felicitari tuturor !!
    Frumoasa alegere ai facut pentru editia urmatoare , draga Emily !! <3

  2. Unknown says:

    Buna, daca as dori sa pot participa si eu la viitoarea editie de tea party se poate?

  3. Emily says:

    Magda, eu va multumesc! Abia astept sa vad ce vei pregati! :*


    @Amalia, draga mea, te asteptam cu drag! ai aici detalii legate de participare!
    http://www.emilyscupcakes.ro/p/diverse.html Daca ai nevoie de informatii sau ai intrebari te rog apasa pe plicul roz din partea de sus a blogului, stanga, sub logo!
    Te asteptam!

  4. Anonim says:

    Emily , habar nu am ce voi pregati !! Sunt total neinspirata acum !! :)))

  5. Unknown says:

    Arata minunat!!!! Daca nu s-a ales inca tema lunii viitoare propun un tea party cu motive asiatice ;)

  6. Paradis says:

    Superbe retete !O primavara minunata!

  7. Frumoasa editie. Rosul e culoarea cea mai potrivita. Ma si gandesc la capsuni.

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)