micile placeri ale vietii

Fericirea nu costa!
Fericirea se gaseste in micile placeri, in micile momente de libertate maxima, in micile bucurii, in zambetul batranei care vinde flori! Fericirea se gaseste peste tot, de la florile suave si delicate de primavara, pana la zambetul copiilor, de la cantecul pasarelelor pana la cele "macar 5 minute in plus" de som dimineata, de la mirosul de portocala in serile friguroasa pana la cafeaua cremoasa de dimineata, de la mersul in picioarele goale pe iarba grasa pana la plimbatul sub clar de luna cu cer instelat, de la pantofii rosii pe care ii adori pana la inghetata savurata cu zambetul pana la urechi, de la cantecul preferat pana la iubirea aproapelui!
E usor sa fim fericiti! Chiar este! Sa-i multumim cerului si celui de Sus ca nu avem probleme majore, de nerezolvat si sa ne bucuram de viata! Cum altfel decat cu liniste, iubire, zambet, ceai, cupcakes si prieteni? Asa-i la mine si asa sper sa fie si la voi!



reteta de baza pentru cupcakes
frisca sau crema fina de branza
flori din fondant colorat

Love & cupcakes!

Print Friendly and PDF

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)